Ny pris skal styrke det lokale foreningsliv

Til maj uddeler Alliance Advokater en ny kompetence- og samarbejdspris til det lokale foreningsliv i Region Hovedstaden. De 11 priser hylder viden, engagement og godt samarbejde. Jagten på kandidater er gået ind.

”Prisuddelingen er først og fremmest en hyldest til de engagerede børn, unge og voksne, der har opnået noget særligt indenfor deres felt. På den måde håber vi at inspirere andre til også at yde deres bedste til gavn for dem selv og fællesskabet. Derudover er prisen en anerkendelse af de lokale foreningers frivillige arbejde med at udvikle deres medlemmer og skabe trivsel i lokalsamfundet”, udtaler Lisbeth Egede Andersson, formand for Alliance Advokater.

Hvem kan nomineres?
Alliance Advokaters Kompetence- og samarbejdspris uddeles til en person, en gruppe eller et hold, der har opnået særlige kompetencer indenfor sit felt og samtidig har arbejdet for at opnå et fælles mål. Det kan f.eks. være indenfor sport, kultur, uddannelse eller humanitært arbejde.

”Det er vigtigt for os at få de børn, unge og voksne frem i lyset, der har gjort det rigtig godt, uanset hvilket område de beskæftiger sig med. Derfor holder vi feltet bredt, så alle har en fair chance for at vinde. Så hvis man kender nogen, der fortjener stor anerkendelse for en særlig præstation, et særligt projekt eller en særlig samarbejdsindsats, så er det bare med at kontakte os”, udtaler Lisbeth Egede Andersson.

29. april er sidste frist
Frem til d. 29. april 2016 er det muligt at nominere kandidater til kompetence- og samarbejdspriserne. Alliance Advokater uddeler priser i 11 af Region Hovedstadens kommuner – én pris i hver kommune. Priserne består af pengegaver med en samlet værdi på mere end 50.000 kr.

Læs mere om prisuddelingen og nominér din kandidat.

 

Pressefoto: Colourbox.com

FLERE NYHEDER

Alliance Advokater

PRESSEKONTAKT

Lisbeth Egede Andersson
Formand for foreningen

+45 4579 2111
lea@alliance2970.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade