PRESSEKONTAKT

Vi er klar over pressens vilkår og arbejdsbetingelser, og har forståelse for, at journalister ofte har brug for hurtigt svar.

Alliance Advokater er derfor parat med hjælp og udtalelser og formidler gerne kontakt til en specialist i en af medlemsvirksomhederne.

Har du som journalist brug for at komme i kontakt med Alliance Advokater, f.eks. for at få en udtalelse eller for at få mere information om foreningen, så er du velkommen til at kontakte foreningens formand.

30.12.2017

Skal dit barn have en lejlighed i julegave?

Husk at tilrettelægge sidste fase af forældrekøbet

LÆS MERE HER

02.11.2017

Danske ejere af ejendomme i Italien overraskes af tinglysningsreglerne

Efterhånden som køb af fast ejendom i udlandet, især i Italien og Frankrig, i løbet af de seneste 15 år har taget fart blandt flere og flere danskere, har også de danske pengeinstitutter (i hvert fald de fleste) tilpasset sig markedet og går med til at finansiere sådanne transaktioner i form af pantelån.

LÆS MERE HER

18.10.2017

Gældsfælden snapper mange danskere i hælene

Selvom det går godt i Danmark, ender mange danskere alligevel i gæld til halsen. Quick lån, afbetaling, skatterestance og når det går galt regninger som hober sig op gør det vanskeligt at tilbagebetale gælden.

LÆS MERE HER

04.09.2017

Du er i live, men ikke i stand til at varetage dine egne interesser, hvad så?

For mange kommer det som en overraskelse, at de nærmeste pårørende ikke kan disponere, hvis den ene part bliver ramt af uheld og går i koma eller udvikler demens. Dette problem skal fremtidsfuldmagter afhjælpe, men hvordan fungerer det egentlig.

 

LÆS MERE HER

31.07.2017

Kend dine rettigheder når du møder politiet

Du behøver hverken udtale dig eller oplyse personnummer, når du møder politiet. De fleste kender ikke deres rettigheder, fortæller forsvarsadvokat Søren Nielsen, Alliance Advokater.

LÆS MERE HER

28.06.2017

Boligmarkedet tager nye skatteregler med sindsro

Ingen ved præcis hvilke boliger, der får en højere skat, og derfor styrter folk ikke ud og køber bolig. Først når vi kender de nye ejendomsvurderinger i 2019 vil det påvirke priserne, vurderer Alliance Advokater.

LÆS MERE HER

09.05.2017

Undgå at dit dankort spærres i forbindelse med din ægtefælles dødsfald

Økonomisk umyndiggørelse rammer alt for mange danskere, når ægtefællen dør.

LÆS MERE HER

28.03.2017

Behold sommerhuset i familien – giv en gave, et arveforskud eller et gældsbrev

Det er almindeligvis problemfrit at lade et sommerhus gå i arv, hvis børnene ønsker det. Derimod er det mere indviklet, hvis børnene ikke ønsker at være fælles om at eje sommerhuset. Hvad gør man så?

LÆS MERE HER

19.12.2016

Husk at give de helt store gaver før jul

Julen er et oplagt tidspunkt at give pengegaver – og senest 31/12. Du kan give dine nærmeste gaver for 61.500 kr. uden at komme på kant med Skat, fortæller Alliance Advokater.

LÆS MERE HER

07.12.2016

Markedsføring via e-mail bliver snart lettere

Erhvervs- og vækstministeren fremsatte den 12. oktober 2016 lovforslag til en revideret og forenklet markedsføringslov. Loven vil blandt andet lempe reglerne for, hvornår og hvordan virksomheder må markedsføre deres produkter og ydelser via e-mail til forbrugere og andre virksomheder.

LÆS MERE HER

21.11.2016

Har du råd til huset udenom ejerlejligheden?

Er du på udkig efter drømmelejligheden? Så pas på en af de mest oversete faldgrupper, når det gælder handel med ejerlejligheder: Husk at resten af bygningen følger med i købet. Alliance Advokater giver dig et par tips med på vejen.

LÆS MERE HER

24.10.2016

Når du køber hus i Frankrig, kan du få gratis bistand til dit køb

”Når du leder efter bolig i Frankrig, så indgå en ”Mandat de recherche” og få en ”købermægler” som ganske gratis kan hjælpe dig med købet.

LÆS MERE HER

28.09.2016

Omtænk konfliktløsning og hent mange penge hjem til virksomheden

Når virksomheder rammes af konflikter, tyer de typisk til retssager, voldgifter og forligsforhandlinger. Konflikterne afskrives derefter som tab. Konfliktløsning ved mediation kan derimod hente rigtig mange penge hjem til virksomhederne.

LÆS MERE HER

03.08.2016

Mediation kan gøre din skilsmisse lettere

Skilsmisser er sjældent rare, og er der børn involveret, ender mange af sagerne i retten. Men der findes en mulighed for at gå en lettere og bedre vej: Mediation (konfliktmægling). Men kun 15 % af befolkningen kender metoden.

LÆS MERE HER

08.07.2016

Sådan gør du generationsskiftet lettere

Generationsskifte er ofte en både juridisk kompliceret og følelsesladet affære. Her får du 4 tips fra erhvervsadvokaten til et lettere generationsskifte.

LÆS MERE HER

07.06.2016

Frivillige vinder 50.000 kr. til natteravne, demens, idræt og engagement

Alliance Advokater har uddelt  11 priser i Hovedstads Regionen. Prisvinderne er både sportsudøvere, lokale initiativtagere og ildsjæle, der alle gør en stor indsats for deres forening.

LÆS MERE HER

02.05.2016

Gode nyheder for danske arvinger: Højesteret stækker SKATs vinger i sager om dødsboer

Arvinger af fast ejendom står nu stærkere overfor SKAT. En ny kendelse fra Højesteret indskrænker SKATs beføjelser, når det gælder udgangspunktet for den skattemæssige vurdering.

LÆS MERE HER

13.04.2016

Foreninger indstiller ildsjæle til priserne

Jagten på kandidater til Alliance Advokaters prisuddeling har været i gang siden marts, hvor mange af kandidaterne er ildsjæle fra de lokale foreninger.

LÆS MERE HER

06.04.2016

Ny pris skal styrke det lokale foreningsliv

Jagten på kandidater til Alliance Advokater prisuddeling er gået ind. Til maj uddeler Alliance Advokater i alt 11 priser, som hylder særlige kompetencer og godt samarbejde i foreningslivet i region Hovedstaden.

LÆS MERE HER

14.03.2016

Hvem fortjener Alliance Advokaters kompetence- og samarbejdspriser?

Jagten på kandidater til Alliance Advokater prisuddeling er gået ind. Til maj uddeler Alliance Advokater i alt 11 priser, som hylder særlige kompetencer og godt samarbejde i foreningslivet i region Hovedstaden.

LÆS MERE HER

07.03.2016

Du kan trygt leje din bolig ud – hvis du tager dine forholdsregler

Er du en af de mange unge, der er inspireret af deleøkonomien? Overvejer du at leje din bolig ud via services som Airbnb? Så husk at sikre dig selv inden.

LÆS MERE HER

27.01.2016

Manglende betaling fra kunder kan koste din virksomhed dyrt

Det kan både blive dyrt og ressourcekrævende for din virksomhed, hvis dine kunder ikke betaler til tiden, men hvad er reglerne for rykkere og inkasso?

LÆS MERE HER

21.12.2015

Få styr på fremtiden  – opret en samlivsaftale

Er du og din samlever ugifte, giver en samlivsaftale økonomisk tryghed, hvis I går fra hinanden, eller hvis den ene part går bort.

LÆS MERE HER

15.10.2015

Skal der betales skat af store julegaver?

Julen nærmer sig. Har du lyst til at give ekstra store julegaver til dine børn? I så fald skal du være opmærksom på reglerne, så dine børn undgår at skulle betale gaveafgift.

LÆS MERE HER

09.10.2015

Kommunen lægger ud, når nabostridigheder skal løses

Nabostridigheder over fælleshegn kan ende med en kendelse fra hegnssynet. Overholder modparten ikke kendelsen, er det i første omgang kommunen, der betaler for det manglende udførte arbejde, hvorefter pantefogeden inddriver pengene.

LÆS MERE HER

08.09.2015

5 årig arver faders formue, moder får ingenting

”Hvis et ugift par med et barn har fast ejendom sammen, og manden går hen og dør, er det kun barnet, der arver ham. Kvinden kan risikere, at hun ikke kan blive boende i huset. Hvis et par ikke har børn, er det i stedet forældre eller søskende, der arver. Det er aldrig den efterladte part”, fortæller advokat Lisbeth Egede Andersson fra Alliance Advokater.

LÆS MERE HER

11.08.2015

Arvinger i ingenmandsland efter SKATs ændrede praksis

I en principiel sag mellem SKAT og arvingen til et dødsbo har SKAT anket skifterettens afgørelse for at få en sagkyndig til at værdiansætte en fast ejendom, selvom den opgjorte værdi ligger inden for de +/- 15% af den offentlige vurdering, som det har været praksis at anvende i 30 år.

LÆS MERE HER

07.07.2015

Alvorligt syge skal kunne give en fuldmagt som rækker ud i fremtiden

15.000 mennesker og deres familier rammes hvert år af demens. Nyt lovforslag skal gøre det lettere at oprette en fuldmagt til ens pårørende, en såkaldt ”Fremtidsfuldmagt”

LÆS MERE HER

08.06.2015

Hvad sker der med dit digitale liv efter din død?

Vi er på nettet 24/7 og vores liv udspiller sig i høj grad digitalt. De første danskere er blevet konfronteret med de efterladtes digitale arv, og det sætter gang i tankerne: ”Hvad sker der egentlig med min e-boks, min facebook profil eller min LinkedIn efter min død?”.

Bliv klogere på, hvordan du skal forholde dig.

Hør radiointerview med Lisbeth Egede Andersson, som er formand for foreningen, fra d. 09.06.2015

 

LÆS MERE HER

12.05.2015

Pas på olieforurening i villahaven, det er dit ansvar

Hver anden dag registreres en olieforurening fra en privat olietank. Hvis der sker et olieudslip, kan det blive en dyr affære. Lever olietanken og rørsystemet ikke op til de fastsatte regler og krav, skal ejer selv betale for at få fjernet den forurening, der er opstået. For villatanke er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring.

LÆS MERE HER

05.05.2015

De seneste ændringer i selskabsloven er trådt i kraft

Det betyder bl.a. at kreditorerne nu har længere tid at gøre krav gældende, og at det nu muligt at foretage en “straksomdannelse” af et andelsselskab til et aktieselskab.

LÆS MERE HER

28.04.2015

En håndfuld gode råd om skilsmisse

Mere end 2500 skilsmisser ender årligt i fogedretten. Mange af sagerne kunne helt være undgået, hvis parterne havde fået hjælp til at aftale rammerne for skilsmissen.

LÆS MERE HER

30.03.2015

Spørg dit netværk før du vælger advokat

Ny MBA-afhandling fra Århus Universitet viser, at vi sætter vores lid til venner, bekendte og kollegaer, når vi vælger advokat. Det er anbefalingerne, som bestemmer, hvem vi vælger.

LÆS MERE HER

02.03.2015

Nye regler – hvad skal deles ved separation eller skilsmisse?

Socialminister Manu Sareen har netop modtaget forslag om nye regler for ægtefællers deling af den fælles formue efter en skilsmisse. I betænkningen findes der nye tanker om danskernes formueordning, der i dag i hovedsagen sikrer ligedeling, medmindre ægtefællerne har aftalt andet ved ægtepagt.

Alliance Advokater vurderer, at de nye regler, såfremt de måtte blive vedtaget efter retningslinjerne i de fremlagte forslag, kan blive svære at håndtere for danskerne.

LÆS MERE HER

16.12.2014

Nyt advokatnetværk i Hovedstadsregionen 

Vi sætter en ære i at tilpasse vores rådgivning til den enkelte klient. Til sammen dækker foreningens medlemmer en lang række specialer, som spænder over både det privatretlige og det erhvervsretlige. Vi har fx. medlemmer med speciale i bolighandel i Danmark og udlandet, i skatteret eller mediation, blot for at nævne nogle få”, fortæller foreningen formand, Lisbeth Egede Andersson, Alliance Advokater Hørsholm.

LÆS MERE HER

Alliance Advokater

PRESSEKONTAKT

Lisbeth Egede Andersson
Formand for foreningen

+45 4579 2111
lea@alliance2970.dk

Alliance Advokater - når engagement og viden er vigtig